Nöje

Jon Olsson visar upp nya flickvännen – influencern Annette Haga

Jon Olsson har hittat kärleken igen efter uppbrottet med Janni Delér. På Instagram visar han upp nya flickvännen: norska influencern Annette Haga.

Foto: Instagram @nettenestea

Skidåkaren, entreprenören och influecern Jon Olsson, 41, befinner sig återigen i ett förhållande – det bekräftar hans nya flickvän för Dagbladet:

“Vi är ett par och har det väldigt bra tillsammans”, svarar influencern Annette Haga, 33, på frågan om hon är tillsammans med Olsson .

Annette Haga går under namnet @NetteNestea på sociala medier och klev in i det digitala rampljuset som bloggare för mer än ett decennium sedan. Ryktena om en romans mellan henne och Olsson har florerat sedan en tid tillbaka, och nu är relationen alltså ett faktum.

Paret offentliggjorde nyligen relationen med en bild på sina Instagramkonton där de håller om varandra. Under bilden har Haga lagt till två små röda hjärtan.

På Instagram berättar Haga att hon “hade tappat tron på äkta kärlek” men att Olsson återställt den tron:

“Hade inte föreställt mig att jag skulle tro att det måste finnas en mening med allt man upplever i livet, mer än att det bara är slumpen”, skriver hon. “Jag visste inte heller att det var möjligt att vara lika kompatibel med en annan människa som jag är med dig. Eller att något kan kännas 100 % säkert och rätt, redan från början. Du ger mig en alldeles speciell sinnesro och tusen fjärilar i magen på samma gång.”

Både Haga och Olsson har varit gifta tidigare, och har barn på varsitt håll.

Olsson har barnen Leon och Leia tillsammans med Janni Delér, som han separerade från sommaren 2022. De hade då varit tillsammans i 11 år, varav fyra som gifta.

“Detta är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigare den här sommaren bestämde vi oss för att inte vara ett par längre. Nu när det har sjunkit in för oss båda tänkte vi att det var dags att dela det med alla här som har varit en del av vår resa”, skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram.

2020 skiljde sig Annette Haga från Emil Løvstad Haga, 34, känd från Paradise Hotel (2010). Paret har två barn tillsammans, sönerna Sander och Matheo.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!