Nöje

Jonas Gardell om relationen till Mark Levengood: “Ska gå på bio”

Tidigare i år meddelade Jonas Gardell och Mark Levengood att de hade valt att avsluta sitt förhållande. Nu berättar Gardell för första gången om hur deras relation ser ut idag.

Foto: Instagram @levengood.mark

Det var i slutet av januari i år som de äkta makarna Jonas Gardell och Mark Levengood gick ut och berättade att de hade separerat.

Gardell och Levengood, som gifte sig 2011 och har två barn ihop, meddelade beslutet i ett varsitt inlägg på Instagram. De berättade också att de inte skulle skilja sig, även om de valt att inte fortsätta med sin kärleksrelation.

“Vi går i terapi och får se var det leder”, skrev Gardell på plattformen.

“Har bjudit Mark på bio”

Nu har Gardell för första gången gett en inblick i hur relationen till Levengood ser ut idag. När han nyligen gästade Halv tre med Lotta Bromé på Mix Megapol berättade han nämligen att han skulle träffa maken samma kväll:

“Jag har bjudit Mark på bio i kväll och sen ska vi dricka vin. Så kan man också göra när man har separerat”, säger han enligt Aftonbladet.

Tidningen skriver också att Gardell fick tiotusentals privata meddelanden efter att han och maken gått ut med sin separation på Instagram – men att alla inte var fyllda av medkänsla:

“Ganska många var så här: ‘Har du tänkt på mig då’, skrev folk till oss. Och vi sa: ‘Nej vi har fullt upp med oss själva här'”, säger han i radioprogrammet.

Foto: Instagram @levengood.mark

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!