Nöje

Jordyn Woods förnekar pik mot Khloé Kardashian – efter otroheten

Trots fansens teorier hävdar modellen och realityprofilen Jordyn Woods att hennes senaste inlägg på Instagram inte är en pik mot Khloé Kardashian. “Det är inte så djupt”, säger hon på Instagram.

Foto: Instagram @jordynwoods

I februari 2019 framkom det att Tristan Thompson hade varit otrogen mot Khloé Kardashian med en av Kylie Jenners bästa vänner, Jordyn Woods.

Woods skulle senare kommentera det hela i en intervju med Jada Pinkett Smith i Red Table Talk, där hon berättade att Thompson hade kysst henne men förnekade att något mer skulle ha hänt.

“Jag skulle aldrig försöka stjäla någon annans kille. Jag behöver inte din situation”, sa hon då.

“Ingen diss”

Woods uttalande om Kardashians “situation” fick stor uppmärksamhet och nu har citatet dykt upp på ett oväntat ställe: broderat på en jacka som modellen visade upp på Instagram tidigare i veckan.

Foto: Instagram @jordynwoods

Många följare tror att påfundet är en känga riktad mot Khloé men själv hävdar Woods att det inte har något att göra med reality-profilen:

“Det finns INGEN diss här, bara ett citat som vi alla kan relatera till ibland. Allt är inte en pik, och allt är inte så djupt. Det är nästan 2024, allihopa. [Min pojkvän] @karltowns designade jackan, och jag älskar den”, har hon skrivit i sin story enligt People.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!