Nöje

Här gör Josefine “Skam-Noora” Pettersen teaterdebut som Samantha Fox i “Robin Hood”

Förra veckan visade vi upp bilderna från Josefin Frida Pettersens första stora modeplåtning. Nu är det dags för ytterligare en debut för allas vår Noora från Skam. I dag står hon för första gången på teaterscenen som Samantha Fox i en pjäs om Robin Hood på Trøndelag Teater i Trondheim. 

skam-noora_teater_robinhood_815

Foto: BERRE v/Jens Westbye

De populära skådespelarna från Skam syns och hörs överallt just nu. Intresset för de unga skådespelarna har aldrig varit större! Under de svenska och danska modeveckorna flögs Thomas “William” Hayes in som gäst,  Ulrikke “Vilde” Falch uppmanar sin stora följarskara att sprida girl power under hashtagen #prettyprincess och Frida “Noora” Pettersen kastar sig mellan stora modelluppdrag och teaterscenen. I dagarna har Trøndelag Teater i Trondheim premiär för sin uppsättning av “Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen” där Josefine spelar Samantha Fox, iförd den ena färgglada kreationen efter den andra.

Pjäsen beskrivs i en recension på vg.no som en “hejdundrande, färgsprakande musikal med en salig blandning av “raj-raj”, ljus och värme”. Det räcker att se bilderna (och att Josefine faktiskt spelar 80-talsstjärnan Samantha Fox) för att förstå att det inte är den traditionella Sherwood-berättelsen vi får följa. Det alltid så aktuella Robin Hood-temat “att ta från de rika och ge till de fattiga” har i stället anpassats till modern tid – och vi blir väldigt nyfikna på resultatet! Du som har vägarna förbi Trondheim, läs mer och boka dina biljetter här.

skam_noora-robinhood_815

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!