Nöje

Juleskum 2018 – spana in årets nya smaktwist från Cloetta

Julen börjar närma sigoch vi är glada att kunna presentera 2018 års supergoda årgångssmak från Cloetta – Juleskum Kola. En ljuvlig smak av hemlagad kola som garanterat kommer att förhöja julstämningen!

– Cloetta Juleskum fortsätter att öka år från år, säger Susanne Harde, Brand Portfolio Manager på Cloetta. Denna omotståndliga klassiker som funnits sedan 1960-talet, älskas såväl av redan frälsta tomtenissar som av nya nyfikna julfirare. Under 2017 såldes drygt 1 615 ton Juleskum i Sverige, vilket motsvarar fantastiska 280 miljoner Juleskumsnissar och mer än 26 tomtar per svensk!


Juleskum Original, Julenissen och Chokladdoppade Juleskumshjärtan är en tradition i många svenska hem, och varje år släpper vi dessutom ett årgångsskum. 2018 års supergoda smak är Juleskum Kola!


– Juleskum Kola för tankarna till alla de mysiga julförberedelserna med lussekatter, adventsljus och julpyssel, fortsätter Susanne. Och smaken och doften av julkola så klart!
Nytt för i år är att Juleskum Original nu även är palmoljefri, vilket kommer att rulla ut på förpackningarna löpande.

Så har juleskum smakat tidigare år:
2011 Polka
2012 Vinteräpple
2013 Knäck
2014 Pepparkaka
2015 Clementin
2016 Tomtegröt och kanel
2017 Lingon

Juleskum Kola och övrigt Juleskumsortiment finns i butik från och med vecka 42.

Juleskumfavoriten – var med och bestäm nästa års Juleskum!

Under hösten ger vi alla Juleskum-älskare chansen att utse 2019 års smak och samtidigt vinna presentkort på Idre Fjäll! Kampanjen avslutas på julafton, och den smak som fått flest röster då, vinner att återigen lysa som en julstjärna i varje hus och hem 2019. Gå in och rösta på din favorit redan idag!

Foto: Cloetta

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!