Nöje

Juleskum 2020 – spana in årets nya smaktwist från Cloetta

Juleskum är ett självklart inslag för många under julen. Idag avslöjade Cloetta årets smaktwist på vår mest älskade tomte!

Dubbla julnyheter från Juleskum

Årets smak av Cloettas Juleskum är fruktiga och fluffiga skumtomtar med en fyllig smak av blåbär! Juleskum Blåbär är den tionde årssmaken som lanseras av Juleskum. De blå skumtomtarna passar utmärkt att kombinera med sina rosa släktingar i Juleskum Original och är givetvis lika goda på julbordet som i skidbacken. För första gången i historien får skumtomtarna i Cloettas Juleskum dessutom sällskap av nya läckerheter: nämligen Juleskum Granar! Det är mjuka och välsmakande julgranar som består av en kombination av vaniljskum och härlig fruktgelé. För maximal julstämning äter man givetvis granarna tillsammans med skumtomtarna i både Juleskum Original och Juleskum Blåbär.

Så har juleskum smakat tidigare år:
2011 Polka
2012 Vinteräpple
2013 Knäck
2014 Pepparkaka
2015 Clementin
2016 Tomtegröt och kanel
2017 Lingon
2018 Kola
2019 Polka

– Efter succén med årgångsskummet Juleskum Polka som lanserades julen 2011 fortsätter vi nu att ta ut svängarna för vårt folkkära Juleskum. Med glimten i ögat vill vi utveckla vårt erbjudande inom säsongsskum, med utgångspunkt från Juleskum som varumärke. Vi låter helt enkelt tomten åka på sommarsemester, förklarade de då i pressmeddelande.

De nya skumtomtarna kommer att finnas i butik från och med vecka 42. En påse innehåller 100 gram och har ett rekommenderat konsumentpris på 11,90 kronor.

Foto: Cloetta

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!