Nöje

Julfilmer på Netflix 2022 – här är årets nyheter

Ingen jul utan julfilmer! Här är streamingtjänsten Netflix nya julfilmer 2022 – från Lindsay Lohans comeback i Falling for Christmas till en ny version av Charles Dickens klassiska En julsaga.

Foto: Netflix/Christmas with you

Bulla upp med pepparkakor och glögg och slå dig ner i soffan med årets nya julfilmer från Netflix! Vi listar filmerna som du inte får missa denna högtid.

Falling for Christmas

Lindsay Lohan gör efterlängtad comeback i denna julfilm där en bortskämd arvtagerska tappar minnet efter en skidolycka. Hon blir omhändertagen av en problemtyngd änkeman och hans dotter när julen närmar sig.

Kommer på Netflix den 10 november 2022.

Christmas with You

En kvinnlig popstjärna som söker efter inspiration för en hitlåt inför julen bestämmer sig för att träffa en ung beundrarinna – och snubblar oväntat över kärleken.

Kommer på Netflix den 17 november 2022.

The Noel Diary

En romanförfattare rensar i sitt barndomshem inför jul och träffar en kvinna som söker sin biologiska mor. Kan en dagbok blåsa liv i det förflutna – och deras känslor?

Kommer på Netflix den 24 november 2022.

Scrooge: En julsaga

En kall julafton får den själviske snåljåpen Ebenezer Scrooge en natt på sig att möta sitt förflutna – och förändra framtiden – innan tiden rinner ut.

Luke Evans (Skönheten och Odjuret), Olivia Colman (The Crown) och Jonathan Pryce (Game of Thrones) är några av röstskådespelarna i denna nya animerade film baserad på Charles Dickens klassiska julsaga.

Kommer på Netflix den 2 december 2022.

Julstormen

December 2022. En grupp människor anländer till Oslos flygplats. Vissa för att välkomna sina nära och kära, några för att flyga hem till familjen och andra för att resa iväg och fly julen. Men på ett eller annat sätt går deras julplaner snett. De blir alla strandsatta på flygplatsen – med bara tjugofyra timmar kvar till jul – så vad gör de?

Julstormen är visserligen ingen film utan en miniserie bestående av sex avsnitt, men med skådespelare som Alexandra Rapaport, Hanna Ardéhn, Valter Skarsgård och Ibrahim Faal så är den ett måste denna jul!

Kommer på Netflix den 16 december 2022.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!