Nöje

Julia Fox dejtade Kanye West för att få honom att “lämna Kim Kardashian ifred”

Julia Fox var namnet på allas läppar i januari när hon dejtade Kanye West efter hans tumultartade separation från Kim Kardashian. Nu berättar Fox i en video på TikTok att hon i själva verket dejtade artisten för Kardashians skull.

Foto: Instagram @luisa_opalesky

Det var i januari i år som flera medier rapporterade att artisten Kanye “Ye” West hade börjat dejta skådespelerskan och modellen Julia Fox nära ett år efter hans separation från Kim Kardashian.

Romansen blev inte långvarig: lagom till Alla hjärtans dag rapporterade flera medier att Fox och West hade gått skilda vägar. Nu hävdar Fox att hon i själva verket dejtade West för få honom att lämna Kardashian ifred, något som hon berättar om i en ny video på TikTok.

Foto: Instagram @luisa_opalesky

“Ville få honom att lämna Kim ifred”

Fox börjar med att säga att hon hade tänkt berätta om sin relation med Kanye i en bok, men att hon bestämt sig för att göra det “gratis” på TikTok istället. Hon säger sig ha sett upp till Kardashian-systrarna under många års tid:

“Jag har alltid älskat Kim, speciellt, och även Kourtney, speciellt, typ dem alla i stort sett. Men nej, de tre största: Khloé Kim Kourtney. De är mina tjejer.”

Fox fortsätter att berätta att när hon och Kanye blev tillsammans så hade han ännu inte gjort något kontroversiellt – förutom att ändra en sångtext i en av sina låtar till “Kom tillbaka till mig, Kimberly”. Hon hävdar även att Kanye sms:ade henne ihärdigt, trots att hon “inte riktigt svarade”.

“Han sa, ‘Du har dålig sms-etikett’, och jag bara, ‘Herregud, Kanye är arg på mig. Vad gör jag?’ Men sedan fick jag en idé: jag tänkte, ‘Herregud, jag kanske kan få honom att lämna Kim ifred. Jag kanske kan distrahera honom, bara få honom att gilla mig. Och jag visste att om någon kunde göra det så var det jag för när jag bestämmer mig för att göra något, så gör jag det.”

Foto: Instagram @tommy.dorfman/@luisa_opalesky

“Han lät mig inte hjälpa honom”

Fox påpekar att Kanye inte var på Twitter över huvud taget under den månad som de var tillsammans:

“Han var inte på några sociala medier alls. Han pratade inte ens om sitt förhållande. Det enda vi pratade om var kläder och konstiga idéer och planer för framtiden och våra hopp och drömmar för barndom och utbildning. Och det var väldigt vackert.”

Hon avslutar med att säga att hon lämnade Kanye “så fort han började twittra”:

“Media rapporterade om slutet på vårt förhållande en vecka senare, eller något. Så under den veckan tror jag att ni trodde att vi var tillsammans, men det var vi inte. Jag hade redan sagt, ‘Jag kommer inte att vara kvar när den här skiten händer’. Jag insåg också ganska snabbt att han inte skulle låta mig hjälpa honom.”

@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound – Julia fox

Foto: Instagram @luisa_opalesky

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!