Nöje

Julia Fox försvarar Meghan Markle: “Hon är den riktiga kungligheten”

Prins Harry och Meghan Markle har mottagit en hel del kritik efter premiären av sin nya dokumentärserie på Netflix, Harry & Meghan. Nu kommer Julia Fox till Meghans försvar. “Den här kvinnan var FÖDD att bli en ledare”, skriver Fox på Instagram.

Foto: Instagram @luisa_opalesky/Netflix

Den 8 december släpptes dokumentärserien Harry & Meghan på Netflix, en serie där hertigen och hertiginnan av Sussex ger sin egen syn på vad som hände i samband med att paret lämnade Storbritannien och avsade sig sina uppdrag för den brittiska kungafamiljen.

Dokumentärserien har gett upphov till en hel del kritik. En som dock helhjärtat stöttar paret – eller åtminstone Meghan – är Julia Fox, som skapade rubriker tidigare i år när hon dejtade Kanye West.

“Den riktiga kungligheten”

I sin story på Instagram publicerade Fox nyligen en video från ett gammalt nyhetsinslag i vilket en ung Meghan Markle kritiserar sexistiska reklamfilmer där kvinnor porträtteras som ansvariga alla hushållssysslor. Meghan var endast 11 år gammal när hon skrev ett brev till företaget Proctor & Gamble och bad dem att byta ut ordet “kvinnor” till “människor” i en reklamfilm som marknadsförde städprodukter.

Över videon har Fox skrivit:

“Jag publicerar den här för er jävla rasistiska hatare!!!! Den här kvinnan var FÖDD att bli en ledare och åstadkomma förändring och ni är alla avundsjuka.” Hon tillade: “Om ni inte håller med, snälla dö. Tack!”

I inlägget kallade Fox även Meghan för “den äkta kungligheten”:

“Meghan är den riktiga kungligheten för i mina ögon är det mer än en titel som förmedlas av eliten. Hon var verkligen född en DROTTNING.”

Källa: The Blast

Foto: Instagram @luisa_opalesky/Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!