Nöje

Julia Fox: Jag dejtar inte Kanye för hans pengar

I takt med att Julia Fox och Kanye Wests relation blir mer seriös är det allt fler som anklagar Fox för att endast vara ute efter Wests pengar. Nu kommenterar Fox anklagelserna i sin podcast.

Foto: Instagram @juliafox

Det var i fredags som skådespelerskan Julia Fox slog tillbaka mot anklagelserna att hon endast dejtar Kanye West för hans pengar. I det senaste avsnittet av sin egen podcast, Forbidden Fruits, säger Fox att hon inte bryr sig om uppmärksamheten som hon och West har fått i media:

“Det är roligt för jag får all den här uppmärksamheten, men jag bryr mig verkligen inte. Folk säger: ‘du gör det bara för kändisskapet, du gör det för att få inflytande, du gör det för pengarna’. Jag har dejtat miljardärer hela mitt vuxna liv, kom igen.”

“Jag kunde inte bry mig mindre”

Vid sidan av skådespeleriet är Fox även en fotomodell, manusförfattare, fotograf och producent. Hon säger i sin podcast att hon hellre vill att folk intresserar sig för hennes kreativa sida än förhållandet med Kanye:

“Se min film, läs min bok”, säger hon. “Det tycker jag är mer spännande än att vara i blickfånget. Jag kunde inte bry mig mindre.”

Källa: Independent

Foto: Instagram @juliafox

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!