Nöje

Julia Fox och Kanye West har ett öppet förhållande

Efter att ha träffat Julia Fox i drygt en månad ryktas det nu att Kanye West har börjat dejta en ny tjej – något som inte är ett problem då han och Fox enligt uppgifter har ett öppet förhållande.

Julia Fox och Kanye West har ett öppet förhållande, rapporterar Page Six. En källa med god inblick i Fox och Wests förhållande berättar att paret, som har dejtat i drygt en månad, även träffar andra personer.

Träffar Kim Kardashian-kopia

“Deras band överskrider typiska normer eftersom de är högt utvecklade varelser som bara vill varandras bästa”, säger källan. “Det finns ingen svartsjuka eller dåliga vibbar.”

I måndags kväll höll West i ett event inför sitt kommande skivsläpp, albumet “Donda 2”. En av de närvarande var Instagram-modellen Chaney Jones, som en annan källa har berättat att West “träffar öppet” för tillfället.

Många menar att Jones är förvillande lik Wests ex Kim Kardashian, som han separerade från i fjol. Jones dök dessutom upp till eventet iförd en svart catsuit som liknade den Kardashian bar till People’s Choice Awards förra året.

Tog bort bilder på Kanye

Julia Fox har på senare tid tagit bort bilder på sig själv och Kanye från Instagram, något som hon hävdar inte har något att göra med ryktena om artistens påstådda romans med Chaney Jones.

“Lugna ner er. Jag avföljde fankontona eftersom jag var trött på att se mig själv”, sa Fox i en story. “Instagram var plötsligt inte roligt längre. Jag tog ner fotona eftersom jag läser kommentarerna och alla sa, ‘Du lade bara upp foton där du själv såg bra ut.'”

Källa: Page Six

Foto: Instagram @chaneyjonesssss

Nästa bild

Foto: Instagram @topfashiontv

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!