Nöje

Julia Fox om att dejta Kanye West: “Som att ha två barn”

Julia Fox kändisskap sköt i höjden när hon började dejta Kanye West 2022 – men enligt Fox själv var relationen krävande på flera sätt. “Det var så överväldigande och så ohållbart”, berättar hon i The Drew Barrymore Show.

Foto: Shutterstock

Skådespelerskan och modellen Julia Fox är aktuell med sina memoarer Down the Drain, där hon bland annat berättar om sitt förhållande med Kanye West som hon dejtade i januari och februari 2022.

“Kunde inte göra det på heltid”

Det var när Fox nyligen gästade The Drew Barrymore Show som hon berättade hur det gick till när hon började dejta West – i boken kallad “artisten”:

“När jag först träffade honom trodde jag att ingen skulle höra talas om det, för ofta är det väldigt mycket hemlighetsmakeri när du dejtar kändisar […] så jag trodde att det skulle vara en hemlighet. Så när det ‘mystiskt’ läckte – det var inte jag – var det inte alls vad jag förväntade mig.”

Fox berättar för Drew Barrymore att hon trots detta “omfamnade” hela cirkusen kring relationen med Kanye – vilken till stor del tycktes gå ut på att synas i olika iögonfallande outfits. Men i slutändan blev förhållandet för mycket för henne:

“Han behövde en heltids-person och jag kunde bara inte göra det på heltid. Jag hade min son, han ville prata mycket på telefon […] det var så överväldigande och så ohållbart. Jag tror att jag insåg ganska snabbt att det inte skulle fungera för i slutändan kan jag inte ge någon annan prioritet, min son måste ha högsta prioritet. Det blev bara för mycket. Jag hade inte gått med på att ha två barn.”

Julia Fox | The Drew Barrymore Show

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!