Nöje

Julia Fox visar upp sin “underväldigande” lägenhet i viralt klipp

En ny video publicerad av Julia Fox har blivit viral på TikTok, allt tack vare det hon själv kallar för “en väldigt underväldigande lägenhetsvisning”. Spana in klippet här!

Foto: TikTok Julia Fox

Det var under torsdagen som Julia Fox bestämde sig för att visa upp sitt hem i New York, inte för att skryta, utan i förhoppningen att få några av sina 1,6 miljoner följare på TikTok att må bättre:

“Kanske kan någon titta på det här och tänka ‘okej jag kanske inte har det så dåligt ändå'”, säger Fox i videon som i skrivande stund har 7,8 miljoner visningar.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound – Julia fox

“Uppskattar mössen”

Fox – dagen till ära stylad i blekta ögonbryn à la Kylie Jenner på fjolårets MET-gala – börjar rundturen i sitt “sovrum, som är vardagsrummet”. Hon förklarar att hon har placerat sin säng i vardagsrummet för att göra om sovrummet till ett lekrum för sin son, Valentino, 2 år.

Därefter fortsätter Fox med att visa badrum och kök.

Foto: TikTok Julia Fox

“Döm mig inte, jag vet att det är väldigt stökigt”, säger Fox och tillägger: “Jag har också skolådor i köket, vilket är väldigt vanligt för New York-bor”.

Efter att ha visat upp sonens rum berättar Fox att hon inte gillar “överdrivet uppvisande av rikedom” då det får henne att “må illa, speciellt när folk har väldigt stora hus. Det är ett sånt slöseri när det finns så många hemlösa i det här landet”.

Foto: TikTok Julia Fox

Hon avslutar den guidade turen med att avslöja att hon för tillfället har ett smärre “musproblem”:

“Det är ett problem beroende på hur du ser på saken. Jag låter dem typ göra sin grej. Jag uppskattar att de kommer ut på natten medan vi sover och städar upp smulorna som min son tappar på golvet. Så jag kommer inte vräka dem i första taget.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!