Nöje

Julia Franzén flögs till restaurang för att äta med Leonardo DiCaprio

I podcasten “Gott snack” avslöjade Julia Franzén nyligen några detaljer om sitt glammiga liv som modell – och passade på att berätta lite skvaller om Leonardo DiCaprio.

Foto: TV4/REX

Julia Franzén är högaktuell i Bachelorette Sverige 2021 där hon dejtar 20 killar för att till sist, förhoppningsvis, hitta sin drömkille. Detta är dock inte första gången som Julia Franzén dyker upp i tv-rutan. Hon deltog även i Robinson förra året, där hon tog sig till final.

Flögs in till restauranger

Men det finns ett särskilt jobb på Julia Franzéns meritlista som de flesta kanske inte känner till – hon har tidigare jobbat som så kallad image model. I podcasten “Gott snack” i med Fredrik Söderholm avslöjade hon i veckan vad detta innebär.

“Det fyller en viktig funktion men det är lite svårt att förstå för svenskar, kanske”, säger Franzén. “Om Leonardo DiCaprio ska komma in på en restaurang i Saint Tropez, klockan nio, då vill man ju inte att restaurangen ska vara tom. Då flygs vi ner dit, en tio tjejer, får boende, flyg, mat, och betalt.”

Girls night out

Julia Franzén berättar vidare att hon brukade åka med sin kusin och att de då fick ett bord för två på en plats i restaurangen där de syntes väl.

Hon poängterar att det “inte är några gubbar” som de måste prata med utan att allt de behövde göra var att äta god mat och ha en “girls night out”.

Avslöjar vilka tjejer Leonardo DiCaprio gillar

Julia Franzén berättade även att hon jobbade i Saint Tropez i 46 nätter i rad. På frågan om det någonsin hände något mellan henne och Leonardo DiCaprio svarar hon nekande, men att många av hennes kompisar kan räkna stjärnan till sina erövringar.

“Han älskar svenskar”, säger Franzén. Hon berättar även om några av de kändisar som hon träffat genom sina jobb, och det är ingen dålig lista: Justin Bieber, Ashton Kutcher, Snoop Dog och David Beckham.

Källa: Gott snack

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!