Nöje

Julia Franzén svarar på kritiken – lämnade Love Island efter premiären

I måndags var det premiär för Love Island Sverige 2023. Programmet kommer att sändas alla dagar i veckan fram till mitten av mars – men en som inte är på plats i skrivande stund är programledaren Julia Franzén.

Foto: TV4

I slutet av 2022 berättade Julia Franzén för sina följare på Instagram att hon hade fått jobbet som programledare för Love Island Sverige 2023:

“Det är verkligen en ÄRA att få leda en så här stor produktion. En dröm sen jag var liten. Började faktiskt gråta redan när jag fick frågan om att provfilma. Det känns dessutom så extra roligt att få leda just ‘Love Island’. Jag vet ju precis vad deltagarna går igenom eftersom jag vart med om ett liknande äventyr i Bachelorette”, skrev hon då.

Julia Franzén: “Får sms istället”

Men medan diverse draman utspelar sig under den första veckan i Love Island-villan – som är belägen på en halvö längs den Dominikanska kusten – har Franzén redan återvänt till Sverige. Nu kommenterar Franzén det faktum att hon lämnade villan kort efter premiären:

Foto: Instagram @juliafranzen
Foto: Instagram @juliafranzen

“Love Islands programledare är inte med hela tiden eftersom de får sms istället. Är likadant i hela världen. Men jag kommer tillbaka snart”, skriver hon i sin story på Instagram.

Franzén fortsätter med att berätta vad hon kommer göra i Sverige denna vecka:

“Nu är jag hemma för lite press! Ni ser mig i Efter Fem imorgon.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!