Nöje

Julia Robert postar sällsynt bild på Instagram för att fira sina tvillingars 17-års dag

Julia Roberts senaste inlägg på Instagram har väckt en hel del uppmärksamhet. Skådespelerskan, som är mån om sitt privatliv, har lagt upp en sällsynt bild lagom till sina tvillingars födelsedag.

Foto: Instagram @juliaroberts

Skådespelerskan Julia Roberts lägger sällan upp privata bilder på sociala medier men i veckan gjorde hon ett undantag. För att fira sina tvillingars födelsedag lade hon upp en sällsynt bild på sig själv och sina barn.

I bilden syns en strålande Julia Roberts hålla om dottern Hazel Patricia och sonen Phinnaeus Walter. Bilden är från när barnen var bebisar – tvillingarna är nu 17 år – och har delats flitigt sedan Roberts lade upp den på Instagram för ett par dagar sedan.

Var gift när de träffades

Julia Roberts träffade sin make Daniel Moder 2001 när hon spelade in filmen “The Mexican” med Brad Pitt. Roberts var då tillsammans med skådespelaren Benjamin Bratt och Moder var gift med makeupartisten Vera Steimberg.

Trots detta föll Roberts och Moder för varandra och gifte sig ett år senare. Förutom tvillingarna har paret även fjortonåriga sonen Henry Daniel tillsammans.

Källa: Independent

Foto: Instagram @juliaroberts

Nästa bild

Foto: Instagram @modemoder

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!