Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Justin Bieber ska vara på jakt efter sin framtida fru – via auditions

Drömmer du  (kanske i smyg) om att en dag stöta på Justin Bieber lite spontant och kanske bli utbjuden på en dejt eller två, som sedan leder till bröllop, barn och jetsetliv? Då bör du verkligen fortsätta läsa. Nu går stjärnan nämligen i giftastankar. Det är bara en sak som fattas – hans framtida fru.

Den lilla detaljen håller Bieber nu på att styra upp tillsammans med sin nära vän och pastor, Carl Lentz. Pastorn ska nämligen ställa till med auditions för att hitta rätt tjej till Justin, skriver Aftonbladet. 

Justin har tidigare hängt ihop med många snyggingar. Hans på och av-förhållande med ungdomskärleken Selena Gomez är kanske det mest uppmärksammade, och varade mellan 2010 – 2016.

Sedan dess har Justins kopplats ihop med bland annat Kourtney Kardashian, Sahara Ray och Sofia Richie. Nu verkar Justin tröttnat rejält på singellivet och längta efter att bli kär igen.

Aftonbladet skriver att stjärnan så sent som i mars berättade om sin önskan att hitta rätt.

“Jag vill seriöst ha en flickvän… Jag vill gifta mig! Inte just nu, men snart”, sa Justin då under ett event för välgörenhetsorganisationen ”Make a wish foundation”.

Hur Carl väljer ut vilka som får komma på dessa auditions har vi ingen information om (i nuläget) men det ska tydligen vara ett krav att dela samma kristna tro som Justin, samt vilja ha barn.

Foto: REX Features 
Källa: Aftonbladet 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!