Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Justin Bieber ställer in världsturnén

Justin Bieber har avbrutit sin världsturné Purpose Tour på grund av oförutsedda omständigheter, vilket inte accepteras av fansen.

Foto Allpix Press/REX/Shutterstock

Justin Bieber har avbrutit sin världsturné Purpose Tour och de återstående 14 konserterna blir inte av. Varför är oklart, men en källa till TMZ säger att Justin har tröttnat och “bara är över det”. Justins team kom senare med ett uttalande om att det berodde på “oförutsedda omständigheter” och sa också att biljetterna kommer att återbetalas.

Justin började turnera med Purpose Tour i mars 2016 och har, med undantag för några få pauser , varit igång non-stop sedan dess. “Han tog på sig av mer än han orkade och var över det och beslutade att avbryta resten av turnén eftersom han nästan är slut”, säger en källa till HollywoodLife.

På Justins Facebooksida rasar nu fansen över att de inte kommer att få se sin idol live:

“Det här är absurt!!!!!!! Först tar du bort mitt meet and greet. Sen sen här konserten. Vad är det för fel på dig? Säg inte att du ska göra något om du inte kan göra klart det.”

“Avsluta i alla fall din turné innan du slutar.. Jag har älskat dig i 8 år Justin, men det här är en stor besvikelse.”

“Seriöst. Min dotter har ett sammanbrott just nu. Vi köpte biljetter, flyg och hotell för att resa från Washington till Kalifornien och hon har räknat dagarna i månader. Hur kan du göra såhär mot dina fans?”

“Tack för att du bryter min 11-årings hjärta! Köpte biljetter till födelsedagen och hon såg så fram emot den. Vad det än var, hoppas att det var värt allt detta nonsens!”

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!