Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Justin Timberlake anklagas för otrohet i Britney Spears memoarer

Britney Spears memoarer The Woman in Me släpps inte förrän nästa vecka, men redan nu har detaljer från boken avslöjats av amerikanska medier. En av de som framställs i ett mindre smickrande ljus i boken är Justin Timberlake, som enligt Spears var otrogen mot henne under tiden de var tillsammans.

Foto: Shutterstock

I den nya boken berättar Britney Spears ingående om sin relation med Justin Timberlake, som hon först träffade som barn i The Mickey Mouse Club och sedan dejtade mellan 1999 och 2002.

“Vill inte att de ska skämmas”

Enligt Spears var Timberlake otrogen mot henne under deras tre år långa förhållande. TMZ rapporterar:

“Vi har fått reda på att Britney inte nämner den person som Justin påstås ha varit otrogen med vid namn, eftersom kvinnan har en familj som Brit inte vill ska behöva skämmas … vilket innebär att fans ofrånkomligen kommer försöka lista ut det själva.”

Nyheten kommer kort efter att ett utdrag från boken avslöjats där Spears berättar att hon blev med barn under förhållandets gång men att Timberlake övertalade henne att göra abort:

“Det var en överraskning men för mig var det inte en tragedi. Jag älskade Justin så mycket. Jag hade alltid förväntat mig att vi skulle ha en familj en dag. Det skulle bara ske mycket tidigare än jag hade trott”, lyder utdraget enligt People. “Men Justin var definitivt inte glad över graviditeten. Han sa att vi inte var redo att ha en bebis i våra liv, att vi var alldeles för unga.”

The woman in me (sve) - Britney Spears KÖP

The woman in me (sve) - Britney Spears

Pris: 229 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!