Nöje

Justin Timberlake avslöjar ögonblicket då han blev kär i Jessica Biel

Vårt couplegoal nummer ett har sedan många år tillbaka varit Justin Timberlake och Jessica Biel. I dagarna släppte Justin en självbiografi där han bland annat avslöjar hur det gick till när han och Jessica träffades – och vad som gjorde att han föll för henne. Och ja, vi smälter! 

I boken Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me berättar Justin hur det gick till när de träffades för första gången och hur han i en folksamling drog ett rätt så sarkastiskt, torrt skämt som inte gick hem hos någon – förutom Jessica som brast ut i skratt. Där och då föddes första riktiga intresset hos Justin som insåg att Jessica hade lika torr och mörk humor som honom själv.

Trots deras första connection så började inte kärlekssagan riktigt där. Det var först när de träffades igen på en show under Justins turné som stjärnan vågade ta mod till sig och fråga om Jessicas nummer. “Jag var tvungen att peppa mig själv rejält för att våga fråga” skriver Justin i boken.

Justin fick numret och de började prata på sms redan den natten. Även fast de inte var exklusiva till en början kände de båda att de hade någonting speciellt. “Till en början träffade vi båda även andra för att inte riskera att bli sårade. Så det tog lite tid innan vi vågade erkänna för varandra att det var vi på riktigt.”

Paret har i dag varit gifta i sex år och har tillsammans sones Silas. Så här fina var familjen under Halloween.

Källa: Marieclaire
Foto: REX Features 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!