Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kändismännen förklarar sin kärlek till sina partners – och vi kan inte sluta le

“Alla ser hennes framgångar som atlet, men grunden för det är storleken på hennes hjärta” säger Alexis Ohanian om sin fästmö Serena Williams, till Humans of New York. Vi på Metro Mode blir rörda av det fina citatet och de andra kärleksförklaringarna från Met-galan, som du bara måste läsa.

Foto: REX
Källa: Instagram/@humansofny

Humans of New York började som ett fotoprojekt av Brandon Stanton, med målet var att fotografera 10 000 människor i New York och skapa en katalog över vilka dessa är. På sociala medier har kontot över 20 miljoner följare. Brandon Stanton lägger upp fotografier på människor, främst från New York men också i andra städer och länder. Det kan vara slumpmässiga personer i Central Park, personer som sitter i fängelse, doktorer, patienter, migranter, fotbollssupportrar – alla har olika livshistorier som delas på sociala medier.

Nu senast var Humans of New York på Met-galan och delade fem bilder därifrån. Till ett foto på skådespelarparet Ryan Reynolds och Blake Lively finns en bildtext med ett citat av Ryan Reynolds, där han förklarar sin kärlek till sin fru.

“Hon svarar alltid med empati. Hon möter ilska med empati. Hon möter hat med empati” säger Ryan Reynolds till Humans of New York. Han förklarar att hon har gjort honom till en mer empatisk person. Hans relation till sin pappa var splittrad, men Blake Lively fick honom att minnas de fina stunderna som de hade tillsammans, innan pappan dog. Instagramposten har fått över en miljon gilla-markeringar.

I ett annat inlägg på Instagramkontot berättar Alexis Ohanian sin uppskattning till sin fästmö, tennisproffset Serena Williams. “Hon har det största hjärtat. Alla ser hennes framgångar som atlet, men grunden för det är storleken på hennes hjärta. Hon ger 100 procent av sig själv i allt hon gör: som vän, som älskare och snart som mamma” säger han till Humans of New York. Här hittar du fler gulliga kärlekspar från Met-galan 2017.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!