Nöje

Kanye West anklagas för att trakassera Kim Kardashian

Efter Kanye Wests beteende på senare tid menar nu flera personer att han trakasserar sitt ex Kim Kardashian. “Varför har det inte införts ett besöksförbud?” twittrar en person om situationen.

Foto: Instagram @kanyewest/@kimkardashian

I helgen publicerade artisten Kanye West ett flertal inlägg på Instagram där han på olika sätt attackerade sitt ex Kim Kardashians nya pojkvän, skådespelaren och komikern Pete Davidson.

Efter detta postade han skärmdumpar från en privat konversation med Kardashian där hon bad honom att sluta attackera Davidson då detta, enligt henne, försätter honom i fara.

Kardashian kritiserade sedan West för att ha offentliggjort meddelandena mellan de två, varpå West raderade även dessa från plattformen och medgav att beteendet kunde “uppfattas” som att han trakasserade Kardashian.

“Han trakasserar och stalkar Kim”

Nu menar flera personer att Wests behandling av Kardashian, som ansökte om skilsmässa från honom i februari förra året, faller under kategorin våld i nära relationer.

“Jag pratar eller bryr mig i vanliga fall inte om familjen Kardashian, men vi bevittnar alla en misshandelssituation som sker i det offentliga rummet och ingen gör något åt det. Kanye West trakasserar och stalkar Kim. Han är farlig just nu och Kim och barnen befinner sig i fara”, twittrar en användare.

Användaren påpekar även att Kanye har flyttat in ett hus nära Kims, klär upp kvinnor så att de liknar henne, och “dagligen” taggar henne i inlägg. “Jag förstår inte varför det inte har införts ett besöksförbud”, skriver hon.

“Det är så här misshandel ser ut”

En annan som har reagerat på Wests beteende är advokaten Dr Charlotte Proudman:

“Det är så här misshandel efter en separation ser ut”, twittrar hon. “Att använda barn som ett medel för att manipulera, kontrollera och hota en förälder.”

I sin tweet har Proudman inkluderat en text där West bland annat tar upp gången då Kardashian, enligt honom, undanhöll adressen för sin dotters födelsedagskalas – ett kalas som Kardashian själv menar att West i förhand sagt att han inte skulle komma på.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!