Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kanye West dissar Taylor Swift i ny låt – hennes vänners svar är klockrena

kanye west taylor swift
Kanye West, kungen av kontroverser, har gjort det igen… Under gårdagen lanserade han sin klädkollektion Yeezy Season 3, och sitt nya album under Fashion Week i New York och passade då på att återigen ge en känga till Taylor Swift.
Den 38-årige rapparen verkar nu har riktat några låtrader på den nya skivan till Taylor. I ett osmakligt stycke i låten Famous rappade stjärnan oblygt inför en fullsatt publik så här:

“For all my Southside n*ggas who will know me best,
I feel like me and Taylor might still have sex,
Why, I made that b*tch famous, God damn, I made that b*tch famous.”

Enligt källor ska Kanye ha kontaktat Taylor Swift innan uppträdandet för att förklara att texten var ett skämt och se till så att att hon inte skulle bli upprörd.

Däremot verkar Taylor Swifts goda vänner inte lika imponerade över textraderna. Gigi Hadid som faktiskt befann sig i Madison Square Garden där Kanye West höll sin show twittrade såhär:

Taylors bror Austin Swift lade kort efter Kanyes uppträdande ut en kort filmsekvens på Instagram där han nonchalant slänger ett par av Kanyes egendesignade och limiterade sneakers i en papperskorg som en diss tillbaka. Det verkar helt enkelt som att kriget mellan de två världsstjärnorna inte är över ännu.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

Ett filmklipp publicerat av Austin Swift (@austinkingsleyswift)


Bildkälla: Rex Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!