Nöje

Kanye West har gift sig igen – med Kim Kardashian-kopia

Kanye West tycks ha stadgat sig på nytt, denna gång med en anställd på Yeezy. Nyheten kommer nära två år efter Wests separation från sin före detta fru, Kim Kardashian.

Foto: Facebook/@luisa_opalesky

Två månader efter att Kanye West och Kim Kardashian löste sin skilsmässa har artisten nu gift om sig, det rapporterar TMZ.

Foto: Lindedin

Sågs bära vigselring

Enligt en källa ska Kanyes nya kärlek vara Bianca Censori, som är en arkitektonisk designer på Yeezy. Ryktena om en romans mellan henne och West uppstod när artisten släppte låten “Censori overload” förra månaden, där texten tycks hinta om deras relation.

Foto: Facebook

West och Censori ska nyligen ha ställt till med “någon form av bröllopsceremoni”, enligt TMZ. Det är dock inte klarlagt huruvida äktenskapet är lagligt, då det verkar som om paret inte har registrerat vigseln – däremot sågs West bära en vigselring när han och Bianca åt lunch tillsammans i Los Angeles tidigare i veckan.

Censori färgade nyligen håret blont men många menar att hon som brunett var förvillande lik Kim Kardashian, som West separerade från 2021. De före detta makarna var gifta i sju år och har fyra barn tillsammans: North, Saint, Chicago och Psalm.

Foto: Facebook/@luisa_opalesky

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!