Nöje

Kanye West har gjort slut med Julia Fox – uppvaktar Kim Kardashian med rosor

Julia Fox och Kanye Wests relation är över och West verkar nu vara mer besluten än någonsin att få tillbaka sitt ex Kim Kardashian.

Foto: Instagram @kimkardashian

Skådespelerskan Julia Fox bekräftade igår att det är slut mellan henne och Kanye West. De två började träffas för drygt en månad sedan och har i dagarna sagts vara i ett öppet förhållande. Men nu är det definitivt slut mellan dem, något som Fox själv kommenterade på Instagram.

“Var inte kär”

“Ni skulle alla älska det om jag vår såååå ledsen”, skrev hon i en story på Instagram. “Media skulle älska att måla upp en bild av mig som en ledsen ensam kvinna som gråter i sin ensamhet på ett plan men det är inte sant!!”

Skådespelerskan skrev även att hon och Kanye står på god fot med varandra och att hon “hade kärlek för honom men inte var kär”.

Foto: Instagram @juliafox

Skickade billast med röda rosor

Kanye har inte kommenterat uppbrottet med Fox. Däremot publicerade han i helgen flera inlägg där han tydligt visade att han ser sitt ex Kim Kardashians nya pojkvän Pete Davidson som sin fiende.

Igår, på Alla hjärtans dag, publicerade han dessutom en bild av en hel billast med röda rosor – en leverans som till synes var till Kim Kardashian, då hon var taggad i bilden. I ett annat inlägg skrev West att han tror att han själv och Kardashian kommer återförenas.

Källa: Bustle, Independent

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!