Nöje

Kanye West har raderat alla sina bilder från Instagram

Efter en vädjan om att få ihop sin familj igen har Kanye West nu raderat alla sina bilder på Instagram. Följarna misstänker att han önskar en nystart.

Foto: Instagram

Kontot har 9,5 miljoner följare och är fortfarande aktivt, det är dock oklart om Kanye planerar att återvända. Det är inte heller första gången artisten har tystnat på sociala medier sedan han startade sitt konto 2016. Efter att ha raderat kontot en handfull gånger återvände han i juli i år inför släppet av sitt tionde studioalbum “Donda”.

Vill gottgöra för smärtan i familjen

Även om orsaken till hans senaste uppehåll är okänd kommer det bara några dagar efter att han delade en önskan i samband med Thanksgiving om att han ville återförenas med Kim Kardashian, som han delar fyra barn med. “Allt jag tänker på varje dag är hur jag ska få ihop min familj igen och hur jag läker smärtan jag har orsakat. Jag tar ansvar för mina handlingar.” Han skrev också att, “Det enda som alla mina framgångar och misslyckanden har gemensamt är jag.”

Kim har hittat kärleken på nytt

Trots det nya inlägget från Kanye West ser Kim Kardashians romans med Saturday Night Live-stjärnan Pete Davidson bara ut att bli mer och mer kärvänlig. “Han är precis vad Kim behövde efter skilsmässan – någon som får henne att skratta som hon kan ha roligt ihop med”, har en källa sagt till People. “Slutet på hennes äktenskap var en mycket mörk tid för henne och Pete har varit det bästa motgiftet.”

Källa: People

Foto: Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!