Nöje

Kanye West: Kim Kardashian undanhöll adressen för min dotters kalas

I helgen var det dags för Kanye West och Kim Kardashians dotter Chicagos födelsedagskalas. Men Kanye hävdar att han inte fick adressen.

Foto: Instagram @kimkardashian

Det var i lördags som Kanye West lade upp flera videor på sociala medier där han hävdade att hans ex Kim Kardashian med familj hindrade honom från att fira dottern Chicagos födelsedag, detta genom att undanhålla adressen för firandet.

Hade inte adressen

“Jag fick inte veta var hennes kalas var, det finns inget juridiskt som säger att detta är den sortens spel som spelas”, säger artisten i en video.

“Det är saker som detta som verkligen har påverkat min hälsa under en längre tid och jag vill helt enkelt inte spela spel. Jag tar kontroll över mitt narrativ det här året. Jag är den bästa pappan – Ye-versionen av en pappa – jag tänker inte låta detta hända.”

Kanye berättade även att han haft kontakt med flera medlemmar ur Kims familj, som Kims syster Khloés ex Tristan Thompson:

“Jag har ringt Kim, sms:at nannies, jag ringde Tristan [Thompson]”, säger han. “Han frågade Khloé [varför] ingen vill ge mig adressen till min dotters födelsedagskalas. Det kommer etsa sig fast i hennes minne, att jag inte var där för henne.”

I en video som spelades in efter kalaset tackar Kanye Travis Scott för att ha gett honom adressen till festen, och Kylie för att ha släppt in honom.

“Var Kanyes egen idé”

Trots Kanyes frustration så menar en källa att det aldrig var meningen att han skulle närvara på kalaset:

“Planen var alltid att Kanye skulle ha Chi [Chicago] klockan fyra,” säger källan till Page Six. “De kom i förhand överens om att ha två olika tillställningar och det var hans idé. Kim var chockad över att han gjorde live-videor där han anklagade henne, när det var hans idé från början att ha två separata kalas. Hon skulle ha sitt tidigt på dagen och han skulle ordna sitt eget kalas för Chi. Ingen försökte hindra honom från att komma.”

Kim ansökte om skilsmässa från Kanye i februari förra året, detta efter sex års äktenskap och fyra barn tillsammans: North, Saint, Chicago, och Psalm. Kim dejtar för tillfället komikern Pete Davidson, medan Kanye träffar skådespelerskan Julia Fox.

Källa: Complex

Foto: Instagram @khloekardashian/@kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!