Nöje

Kanye West och Bianca Censori portade av båtföretag efter skandalbilder

Kanye West befinner sig än en gång i blåsväder. Denna gång är det bilder från artistens semester i Venedig som har blivit föremål för skriverier – och fått honom portad från ett italienskt båtföretag.

Foto: Shutterstock

Det var i augusti som Kanye West bokstavligen ertappades med byxorna nere under ett besök i Venedig. Bilder publicerade av flera medier visade att artisten var mindre anständigt klädd under en båttur i den italienska staden. Nu har det företag som hyrde ut båten portat både West och hans partner Bianca Censori.

Portas av båtföretaget

Det som fick företaget att reagera var sannolikt tabloidtidningarnas spekulationer om att paret skulle ha varit intima med varandra under båtturen. Enligt Independent hävdar företaget att båtens förare inte lagt märke till “dessa obsceniteter” eftersom han var upptagen med att se upp för andra båtar.

Enligt uttalandet skulle föraren också “omedelbart ha gått i land för att rapportera överträdarna till myndigheterna” om han hade lagt märke till något som inte såg rätt ut.

“Dessutom fanns det en tredje person ombord på båten, som var i sällskap med herr och fru West, som skylde kaptenens sikt mot aktern”, står det i uttalandet.

West och Censori ryktades tidigare i år ha gift sig, men i dagsläget är uppgifterna inte bekräftade.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!