Nöje

Kanye West om Kim Kardashians nya pojkvän Pete Davidson: Vem kommer vinna?

Kanye West har vid upprepade tillfällen sagt att han vill återförenas med Kim Kardashian – och nu står det klart att han betraktar Kardashians nya pojkvän som sin motståndare.

Foto: Instagram @petedaveidson/REX

Efter att Kim Kardashian ansökte om skilsmässa från Kanye West förra året är hon numera i ett förhållande med Pete Davidson, mest känd från humorprogrammet Saturday Night Live. I helgen illustrerade West genom ett inlägg på Instagram hur han ser på Kims nya pojkvän.

Ser Davidson och Taylor Swift som sina fiender

I Wests inlägg, som numera är nedtaget, är det tydligt vilka han betraktar som sina vänner och vilka han ser som sina fiender. På bilden, som från början är en affisch för Marvelfilmen “Captain America: Civil War”, syns West i förgrunden. Mitt emot honom är Pete Davidsons ansikte inklistrat.

På Kanyes sida står bland andra Julia Fox, som West har dejtat i en dryg månad, och Drake. Wests “fiender” är, förutom Davidson, Kim Kardashian samt artisterna Kid Cudi, Billie Eilish och Taylor Swift – personer som West har haft diverse konflikter med både på senare tid – och i Swifts fall, för ett antal år sedan.

“Vem kommer vinna?”

Att Kanye ser artisten Kid Cudi som sin fiende beror på dennes vänskap med Pete Davidson. Cudi medverkade på Wests kommande album, Donda 2, men enligt West själv har Cudis bidrag nu tagits bort:

“Bara så alla vet så kommer Cudi inte vara med på albumet eftersom han är vän med ni-vet-vem”, skrev Kanye i lördags i ett annat numera borttaget inlägg på Instagram.

“Synd att jag inte vill vara med på ditt album din dinosaur hahaha”, kommenterade Kid Cudi inlägget.

West svarade genom att publicera ett inlägg med texten: “Vem kommer vinna?” där en bild på honom själv och Drake hade klippts in sida vid sida med en bild på Cudi och Pete Davidson.

Källa: Daily Mail, Pitchfork

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!