Nöje

Kanye West publicerar obehagligt inlägg om Kim Kardashians ex Pete Davidson

I helgen framkom det att Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut efter nio månader tillsammans – och nu har Kardashians ex Kanye West reagerat på uppbrottet med ett makabert inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian och Pete Davidson började dejta förra hösten efter att Kardashian medverkat i humorprogrammet Saturday Night Live, där hon och komikern kysstes i en av sketcherna. Under helgen rapporterade E! att paret gjort slut efter nio månader tillsammans – något som enligt uppgifter ska ha berott på ålderskillnaden mellan dem:

Foto: Instagram @kimkardashian

“Pete är 28 och Kim är 41 – de är bara på väldigt olika platser för tillfället”, berättade en källa för Page Six. “Pete är totalt spontan och impulsiv och vill att hon ska flyga till New York, eller var han nu är, med ett ögonblicks varsel. Men Kim har fyra barn och det är inte så enkelt. Hon behöver fokusera på barnen.”

Källan tillade att realitystjärnan är “helt utmattad av det här förhållandet och andra saker som pågår i hennes liv”.

Läs även: Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut – efter 9 månader tillsammans!

Skämtar om Pete Davidsons död

En som till synes inte sörjer att Kardashian och Davidson har gått skilda vägar är realitystjärnans exmake Kanye “Ye” West.

I våras blev artisten avstängd från Instagram efter att ha publicerat en rad hatiska inlägg riktade mot Davidson, och i samma veva släppte han en musikvideo som många uppfattade som ett hot mot komikern.

Läs även: Kanye West avstängd från Instagram efter hatiska inlägg.

De offentliga attackerna mot Davidson upphörde kort efter att West blev avstängd från Instagram, men under måndagen publicerade han ett nytt inlägg på plattformen som tydligt är en kommentar till uppbrottet mellan Pete – eller “Skete”, som West kallar honom – och Kim.

Inlägget föreställer en fiktiv framsida från tidningen The New York Times och innehåller texten:

“Skete Davidson död vid 28 års ålder”.

Reaktionerna på inlägget är blandade, men många användare har kommenterat att de tycker att artisten har gått för långt och uppmanar honom att “logga ut” och “ta en paus”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!