Nöje

Kanye West slår tillbaka mot kritiken: Konst är terapi

Kanye West slår nu tillbaka mot de som har kritiserat musikvideon till hans nya låt “Eazy”. “Konst är terapi”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @kanyewest

Förra veckan släppte Kanye West en musikvideo som många har tolkat som ett hot mot komikern Pete Davidson. West har visat sitt agg mot Davidson under en längre tid, bland annat genom att attackera honom på olika sätt på sociala medier.

“Falska påståenden”

I musikvideon, som till stor del består av leranimationer, trär Kanye en påse över Davidsons huvud, binder honom och kidnappar honom. Sedan videon släpptes i förra veckan har flera kallat den “skrämmande”:

“Det här är konstigt, läskigt och rent ut sagt helt skrämmande beteende”, kommenterade en person den nu borttagna videon på Instagram.

Under måndagen avvisade West kritiken i ett nytt inlägg:

“Konst är terapi, precis som den här åsikten”, skriver han på Instagram. “Konst är skyddat som yttrandefrihet. Konst inspirerar och förenklar världen. Konst är inte en representation av något ont eller skadligt. Alla andra påståenden om min konst är falska och felaktiga.”

Pete Davidson är i ett förhållande med Wests ex Kim Kardashian, som ansökte om skilsmässa från honom i februari 2021. Musikvideon lades upp samma dag som Kardashians ansökan om att officiellt ändra sitt civilstånd till singel godkändes.

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!