Nöje

Kanye Wests advokater vill sluta representera honom – tar till drastiska åtgärder

Kanye Wests advokater vill inte längre representera honom. Det finns bara ett problem: de lyckas inte få tag på artisten så att de kan berätta det för honom.

Foto: Shutterstock

De senaste månaderna har det stormat mer än vanligt kring Kanye “Ye” West. På grund av artistens grovt rasistiska och antisemitiska uttalanden i diverse sammanhang har flera av de företag som tidigare samarbetat med honom klippt banden till honom.

Har försökt kontakta West i flera månader

Nu har även den advokatfirma som West anlitade för att representera honom i en upphovsrättstvist förra året, Greenberg Traurig, beslutat sig för att de inte längre vill representera honom. Enligt dokument som den brittiska tidningen Independent har tagit del av har firman dock ännu inte lyckats få tag på West för att meddela honom detta.

Firman har därför ansökt om att få delge West sitt beslut genom “alternativa” metoder: dels att sätta in annonser i “två Los Angeles-tidningar”, dels att maila det till två andra adresser som ska tillhöra West.

I dokumentet står det även att West avsiktligt har “undvikit och förhindrat” ovan nämnda delgivning och att firman har “använt sig av alla tillgängliga medel för att kontakta Ye och hans representanter sedan november, utan framgång”.

De tillägger att West “tycks ha inaktiverat det telefonnummer som tidigare har använts för att kontakta honom”.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!