Nöje

Karin Kollberg lämnade Farmen på grund av ryktesspridning

Farmen-deltagaren Karin Kollberg berättar nu på Instagram om varför hon valde att lämna programmet. “Det blev mycket bråk och drama”, skriver hon på sociala medier.

Foto: TV4

Farmen brukar alltid innehålla ett viss mått av dramatik, men den här gången har det kanske blivit mer dramatik än vanligt. Tidigare i veckan valde nämligen deltagaren Karin Kollberg att lämna programmet, en vecka efter att hon blivit vald till storbonde. I programmet avslöjar hon att beslutet bland annat har med ryktesspridning att göra. Även deltagaren Andreas Gauffin valde att lämna gården på grund av dramatiken.

Berättar om beslutet på Instagram

I ett inlägg på Instagram avslöjar Karin att det blivit mycket bråk och drama inne i huset under den sista veckan, något hon menar tagit fokus från varför deltagarna faktiskt är där. “Att stå upp för sig själv och gå sin väg när det pågår saker runtomkring som man inte vill delta i. Det är en styrka jag byggt upp under de senaste åren. Att våga avbryta när något inte känns rätt. Jag är tacksam över att jag valde hoppa av, nu kan jag med stolthet visa mina barn att man äger sina val. Att man väljer vilken person man vill vara.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!