Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kärleken sprudlar! Allt vi vet om Miley Cyrus och Kaitlynn Carters relation

Det var i augusti som nyheten om att Miley Cyrus och Liam Hemsworth valt att gå skilda vägar nådde ut. Kort därefter publicerades bilder på Cyrus tillsammans med influencern Kaitlynn Carter, nu verkar det som att kärleken sprudlar mellan dem. 

Foto: TT

Det var i augusti som det offentliggjordes att sångerskan Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda väger efter att de varit tillsammans i 10 år. De sista sju månaderna var de gifta. Det var ungefär samtidigt som influencern Kaitlynn Carter som nu är med i “The Hils: New Beginnings”, gick ut med att hon och stjärnan Brody Jenner gått skilda vägar.

Kort därefter började det ryktas om att Cyrus och Carter hade något tillsammans, efter att de publicerat bilder från sin semester i Italien. Paparazzibilder spreds sedan snabbt där de setts kyssas och vara nära varandra på stränder och lyxiga båtar. Samtidigt började det spekuleras om att Miley Cyrus skulle ha varit otrogen mot Liam Hemsworth, något som sångerskan snabbt svarade på i ett Instagram-inlägg:

”Jag kan erkänna många saker, men jag vägrar att erkänna att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet. Liam och jag var tillsammans i över ett decennium. Jag har sagt det förut och det är fortfarande sant: jag älskar Liam och kommer alltid att göra det.”, skriver stjärnan på Instagram.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Nu verkar det som att det nya kärleksparet Miley Cyrus och Kaitlynn Carter är oskiljaktiga. Under förra helgen spreds även nyheten om att de har flyttat ihop, säger en källa till tidningen People.

– De bor tillsammans och de är väldigt lyckliga, säger källan till tidningen.

Det verkar som att de har hittat kärleken i varandra. Några av de bilder som Kaitlynn Carter publicerat på sin Instagram:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Ett inlägg delat av Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

noi siamo Italiani ora ???

Ett inlägg delat av Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

Källa: People, Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!