Nöje

19 kända kärlekspar vi sent glömmer

Love was in the air! För några av stjärnparen höll kärleken sig stark under flera år medan den för andra ebbade ut lika snabbt som den slog ner.

Foto: TT

Här har vi grottat ner oss bland 19 stycken av kändisparen som vi (av olika orsaker) sent glömmer. Kommer du ihåg alla dessa par?

Reese Witherspoon var bara 24 år när hon skred fram mot altaret tillsammans med Ryan Phillipe, något hon i efterhand erkänner var en “löjligt” ung ålder. Äktenskapet varade i sju år och Reese säger att hon med facit i hand lärde sig mycket om att vara en god fru och vän.

Foto: Bloggernews

Nästa bild

Paow och Hugo Rosas hade ett turbulent år tillsammans med en del otrohetsrykten runt sig. Efter mycket upp och ner tog det slut och Paow menar att det skedde utan drama.

“Vi kom fram till att vi vill helt olika saker i livet. Jag har inte ens gjort en tredjedel av allt jag vill göra. Men skönt att det är ömsesidigt. Utan bråk och tjaffs. Utan ett beslut som vi har tagit tillsammans”.

Foto: Posh24.se

Nästa bild

1990 var året då Tom Cruise gifte sig tillsammans med skönheten Nicole Kidman. Paret adopterade senare två barn tillsammans men kärleken ebbade ut efter 11ish år och 2001 lämnade stjärnparet in en skilsmässoansäkan. Året därpå träffade Tom Penélope Cruz och kärleken var återigen glödhet. Under några år.. 

Foto: News.com

Nästa bild

Mellan 2003-2004 var Nick Carter och Paris Hilton ett hett par på allas läppar. Kanske mest på grund av allt festande, bråk och upp och ner i förhållandet. Nick har i efterhand sagt en del dumheter om sitt ex. “Paris var den sämsta personen i världen för mig att hooka upp med”.

Nästa bild

2009 vann Hugo Rosas Linda Rosigs hjärta i tv-programmet “Den rätta för Rosing” men relationen vissnade snabbt.  Enligt Hugo kan hans unga ålder på 19 år i jämförelse med Lindas 35 ha varit en orsak. “Vi dejtade ett tag, men hon kände väl kanske att efter allt det här så var jag kanske för ung för henne”.

Foto: Kanal 5

Nästa bild

Winona Ryder och Johnny Depp träffades under inspelningen av Tim Burtons storfilm Edward Scissorhands 1990. De förlovade sig tidigt och var sedan ett hett par under 3 år.

Foto: Pinterest

Nästa bild

Kate Moss och Johnny Depp kan ha varit världens hetaste par! Mellan 1994-1998 hade de ett gäng härliga år tillsammans som Kate berättar om öppenhjärtigt i hennes bok “The Kate Moss Book” där hon skriver om hur mycket Johnny betytt för henne och hur många år av tårar som följde efter separationen.

Foto: Stylecaster

Nästa bild

Selena Gomez och Justin Bieber har efter sin längre romans varit så på och av att rykten fortfarande går heta om att paret är nära att återförenas. Justin berättade för Ellen DeGeneres i november att flera av låtarna i albumet “Purpose” handlade om Selena och att han aldrig kommer att sluta älska Selena.

Foto: Mirror

Nästa bild

Justin Timberlake och Cameron Diaz var ett hett kändispar som ofta syntes hand i hand i romantiska miljöer. Paret började dejta 2003 och hade tre år tillsammans innan de tog slut i december 2006 till många fans besvikelse.

Foto: Popsugar. com

Nästa bild

Redan 1999 började Justin dejta dåvarande Mickey Mouse club-kollegan Britney Spears. Stjärnparet hade ett intensivt förhållande och syntes överallt vid varandras sida (ofta med matchande outfit) fram till 2002 då förhållandet hastigt tog slut. Justin släppte kort därefter låten “Cry Me a River” som handlade om uppbrottet med (första?) kärleken Britney.

Foto: Bustle.com

Nästa bild

Linda Rosing och Fadde träffades 2004 och hade efter bara ett halvår tillsammans storslagna drömmar om bröllop och kärleksbarn (som de gärna pratade ut om i kvällstidningarna) men förhållandes började tidigt knaka i fogarna. 2005 gjorde paret slut. Alltså första gången. De hann därefter bli ihop och göra slut några gånger till innan det blev hejdå för gott.

Foto: Aftonbladet

Nästa bild

Redan 1987 gifte sig Demi moore med Bruce Willis. Paret fick sedan tre barn tillsammans och höll ihop ända till 1998. 2000 var de skilda på papperet och strax därefter hittade Demi kärleken igen i Ashton Kutcher.

Nästa bild

Carolina Gynning och Olivier De Paris träffades under Big Brother 2004 där paret både hann förlova sig och bråka så mycket att det nästan tog slut, varje dag. Carolina kammade hem segern i programmet men valde kort därefter att lämna fästmannen.

Nästa bild

Prins Carl Philip och Emma Pernald var ett kärlekspar mellan 1999 och 2009. Under Tilde de Paulas intervju med Carl Philip och prinsessan Sofia (inför bröllopet 2015) sa prinsen något som upprörde exet. “Jag kanske inte har känt kärlekens magi innan Sofia.”För Emma kom uttalandet som en chock. “Det var märkligt att höra. Jag kände kärleken de tio åren vi delade”.

Foto: Aftonbladet

Nästa bild

Brad Pitt och Gwyneth Paltrow träffades under inspelningen av filmen ”Seven” och var ett omskrivet par mellan 1994 och 1997. Gwyneth har berättat att hon föll pladask för kollegan. “Jag förälskade mig i honom. Han var så vacker och omtänksam. Jag menar, han var Brad Pitt.”

Nästa bild

1998 träffades Brad Pitt och Jennifer Aniston. Kärleken var stark och paret gifte sig efter bara ett par år i Malibu, Kalifornien. Efter sju år tillsammans tog förhållandet slut och det spekulerades hejvilt om orsaken stavades Angelina Jolie som Brad träffat (och umgåtts flitigt med) under inspelningen av Mr. & Mrs. Smith.

Nästa bild

Ben Affleck och Jennifer Lopez (även kallad Bennifer) träffades 2002 och förlovade sig 2003. En dag innan bröllopsceremonin beslutade paret att flytta fram vigseln på obestämd framtid vilket gjorde många fans oroliga. Paret skyllde på media men gick sedan helt skilda vägar i januari 2004.

Nästa bild

2005 gifte sig Demi Moore med Ashton Kutcher där Demi valde att ta hans efternamn. Äktenskapet (som kantades av en hel del otrohetsrykten) tog slut 2011 och 2013 gick fullbordades skilsmässan som sägs ha krossat Demi.

Nästa bild

År 2000 kunde vi se Angelina Jolie klädd i slitna jeans och t-shirt gifta sig med Billy bob som den stora dagen till ära bar truckerkeps efter en impulsiv vigsel i Las Vegas. Äktenskapet tog slut 2003 och idag har Angelina sex barn tillsammans med maken Brad Pitt.

Foto: NYDailynews

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!