Nöje

Kate Middleton firar 40-årsdagen med sagolika porträttbilder

Hertiginnan av Cambridge firar sin 40-årsdag med ljuvliga porträtt signerade fotografen Paolo Roversi. Se de fantastiska bilderna här!

Foto: Paolo Roversi

I söndags släppte det brittiska hovet tre nyligen tagna porträttbilder av Kate Middleton för att fira hennes 40-årsdag. Porträtten är signerade den italienska fotografen Paolo Roversi och är tagna i den botaniska trädgården Kew Gardens i sydvästra London.

Hyllar sina förebilder

De tre porträtten, som stilmässigt skiljer sig åt markant, är fyllda av symbolism. I den mest drottninglika ser vi Middleton iförd en vit klänning, poserandes i profil. I de två andra bilderna är hon däremot vänd mot kameran, och särskilt i den där hon poserar i en röd klänning har hertiginnan en avslappnad och ungdomlig framtoning.

Porträtten hyllar Middletons olika influenser, från drottning Victoria till prinsessan Diana och den nuvarande drottningen. Förutom detta visar bilderna även de olika sidorna av Middleton själv: den vänliga, jordnära modern som även är Storbritanniens blivande drottning.

Givetvis är kläderna som Middleton bär en hommage till brittiskt mode: klänningarna är nämligen från det brittiska modehuset Alexander McQueen. Pärlörhängena som hon bär i två av bilderna tillhörde prinsessan Diana.

För den som vill se porträtten av hertiginnan av Cambridge på nära håll så kommer de att hänga på muséet National Portrait Gallery i London.

Källa: The Telegraph

Foto: Paolo Roversi

Nästa bild

Foto: Paolo Roversi

Nästa bild

Foto: Paolo Roversi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!