Nöje

Kate Middletons familjebild var manipulerad – ber om ursäkt på X

Kate Middletons hälsning på Mors dag var sannolikt tänkt att stävja den senaste tidens skvaller om hennes förehavanden – men bilden fick motsatt effekt när det visade sig att den var redigerad. Nu går prinsessan av Wales ut på X och ber om ursäkt för “förvirringen” kring bilden.

Foto: Instagram @princeandprincessofwales

Det var under måndagen som Kate Middleton, 42, publicerade ett inlägg på X, tidigare Twitter, gällande en bild på sig själv och sina barn som i sin tur hade publicerats på parets sociala medier under söndagen, då Mors dag firades i Storbritannien:

“Som många amatörfotografer experimenterar jag då och då med redigering. Jag ville be om ursäkt för den förvirring som den familjebild vi delade igår orsakade. Jag hoppas att alla som firade hade en väldigt glad Mors dag. C.”

Genomgick operation i januari

Nyheten kommer efter att flera stora nyhetsagenturer – däribland Associated Press, Getty och Reuters – tagit ner bilden från sina bildbanker på grund av misstankar om att den skulle vara “manipulerad”:

“Närmare undersökningar av bilden avslöjade avvikelser som tydde på att den hade ändrats, till exempel prinsessan Charlottes vänstra hands vinkel mot tröjarmen”, skriver AP.

Enligt experter på brittiska kungafamiljen var syftet med bilden – som påstås ha tagits av prins William, 41, förra veckan – att dämpa den senaste tidens spekulationer om hur det egentligen står till med prinsessan av Wales.

I mitten av januari meddelade kungahuset att Middleton hade genomgått en “planerad buk-operation” och att hennes kungliga åtaganden hade pausats fram till påsk. Prinsessan har inte synts till offentligt sedan december, förutom i början av mars då hon fångades på bild tillsammans med sin mamma i närheten av Windsor Castle, detta enligt TMZ.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!