Nöje

Kate Moss festar med Johnny Depp efter konsert i London

Knappt en vecka efter Kate Moss vittnesmål i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard sågs modellen festa med Depp, som under tisdagskvällen hade en spelning med musiklegenden Jeff Beck i London.

Foto: Instagram @iambobbylondon/REX

Under tisdagskvällen framförde Johnny Depp en handfull låtar i prestigefyllda Royal Albert Hall i London tillsammans med den legendariske brittiske musiken Jeff Beck – en av de bästa gitarristerna genom tiderna.

“Har varit med om en del skit”

När det var dags för Johnny Depp att äntra scenen presenterade Jeff Beck sin vän med orden:

“Jag träffade den här killen i Japan. Han knackade på dörren och vi brast omedelbart ut i skratt. Du kanske känner igen honom. Han har varit med om en del skit”, sa Beck till publiken som bestod av 5000 personer.

Under Depps framförande, som varade i en knapp halvtimme, framförde han och Beck sju låtar tillsammans – däribland Jimi Hendrixs “Little Wing”, John Lennons “Isolation”, and Marvin Gayes “What’s Going On”.

Depp festade med Kate Moss

Enligt uppgifter fick Depp sällskap av sitt ex Kate Moss under kvällen. Moss vittnade nyligen i den uppmärksammade rättegången mellan Depp och hans exfru Amber Heard. Heard har vid mer än ett tillfälle hävdat att Depp knuffade Moss nedför en trappa på 90-talet – en anklagelse som Moss tillbakavisade under sitt vittnesmål.

Daily Mail rapporterar att Moss anlände till Royal Albert Hall en och en halv timme före Depps framträdande och att hon stannade till efterfesten, där även tv-personligheten Sharon Osborne närvarade.

Foto: Instagram @iambobbylondon

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @iambobbylondon/REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!