Nöje

Kate Moss om sitt vittnesmål i Johnny Depp-rättegången: “Jag vet sanningen om Johnny”

Kate Moss är vanligtvis mån om sitt privatliv, och därför kom det som en överraskning för många när hon valde att vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. Nu berättar modellen varför hon valde att ställa upp för sitt ex.

Under rättegången mellan de före detta makarna Johnny Depp och Amber Heard i Virginia, USA tidigare i år var det ett vittne som stack ut lite extra: supermodellen Kate Moss.

Kate Moss: “Jag vet sanningen”

Depp och Moss var tillsammans mellan 1994 och 1997 – ett förhållande som Moss tidigare har talat varmt om. Under sitt vittnesmål tillbakavisade modellen Heards påståenden om att Depp hade knuffat henne nedför en trappa på 90-talet, en incident som ska ha ägt rum under en vistelse i Jamaica.

“Vi lämnade rummet och Johnny gick ut innan mig, och det hade varit en regnstorm. När jag lämnade rummet gled jag ner för trappan och skadade min rygg. Jag skrek för jag visste inte vad som hade hänt med mig och jag hade ont”, sa Moss under vittnesmålet. “Han sprang tillbaka till mig, bar mig till mitt rum, och såg till att jag fick vård.”

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nu berättar Moss varför hon valde att vittna i rättegången, trots att hon normalt sett är mån om sitt privatliv:

“Jag vet sanningen om Johnny. Jag vet att han aldrig sparkade mig nedför trappan. Jag var tvungen att säga sanningen”, sa Moss i en intervju med BBC:s radioprogram Desert Island Discs.

Källa: People

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!