Nöje

Kate Moss ska vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard, enligt uppgifter

Modellen Kate Moss kommer enligt uppgifter att vittna i rättegången mellan de före detta makarna Johnny Depp och Amber Heard – detta efter att Heard hävdat att Depp knuffade Moss nedför en trappa på 90-talet.

Foto: REX

En källa som uppges stå nära Johnny Depps team har bekräftat för brittiska Metro att Kate Moss kommer vittna i rättegången mellan Depp och hans exfru Amber Heard under onsdagen den 25 maj.

Hävdar att Depp knuffade Moss nedför trappa

Amber Heard har tidigare hävdat att Johnny Depp knuffade sitt ex Kate Moss nedför en trappa på 90-talet – något som Heard menade låg till grund till att hon själv slog honom under ett bråk 2015.

Under bråket i fråga kastade Heard en burk Red Bull mot Depps rygg och kallade honom för en “jävla fegis”, varpå han följde efter henne uppför en trappa. Enligt Heard försökte hennes syster Whitney ingripa:

“Hon försökte få Johnny att sluta. Hennes rygg var vänd mot trappan, och Johnny gjorde ett utfall mot henne… jag tvekade inte, jag tänkte genast på Kate Moss och trappor”, sa Heard under sitt förhör i början av maj.

Har aldrig sagt att Depp slagit henne

Moss och Depp hade ett förhållande 1994-1997. Även om paret sågs bråka offentligt under denna period så har Moss aldrig hävdat att Depp var våldsam mot henne under tiden de var tillsammans.

I en intervju i Vanity Fair 2012 berättade Moss om sin relation med Depp:

“Det finns ingen som verkligen har kunnat ta hand om mig. Johnny gjorde det ett tag. Jag trodde på det han sa. Om jag sa ‘Vad ska jag göra?’ så berättade han det för mig. Och det var det som jag saknade när jag lämnade honom.”

Därför stämmer Johnny Depp exfrun Amber Heard

Bakgrunden till rättegången, som pågår i Virginia i USA sedan mitten av april, är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard skrev en krönika i The Washington Post 2018 där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. 

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den, och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!