Nöje

Kate Moss tillrättavisar anklagelserna om att Johnny Depp knuffade henne nedför trappa

Kate Moss har nu vittnat i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. Via videolänk tillrättavisade Moss Heards anklagelser om att Depp ska ha knuffat henne nedför en trappa på 90-talet.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Det var under onsdagen som modellen Kate Moss vittnade i rättegången mellan de före detta makarna Johnny Depp och Amber Heard.

“Knuffade mig aldrig”

Heard har under tidigare förhör hävdat att Depp knuffade Moss nedför en trappa på 90-talet när han och modellen var tillsammans – men i sitt vittnesmål säger Moss att detta inte stämmer. Istället beskriver hon vad som verkligen hände under parets vistelse i Jamaica, där incidenten ägde rum:

“Vi lämnade rummet och Johnny gick ut innan mig, och det hade varit en regnstorm. När jag lämnade rummet gled jag ner för trappan och skadade min rygg. Jag skrek för jag visste inte vad som hade hänt med mig och jag hade ont.”

Hon fortsatte: “Han sprang tillbaka till mig, bar mig till mitt rum, och såg till att jag fick vård.”

På frågan om Depp någonsin hade knuffat henne nedför en trappa svarade Moss:

“Nej, han knuffade mig aldrig, sparkade eller knuffade mig aldrig nedför några trappor.”

Moss om Depp: “Han tog hand om mig”

Depp och Moss var tillsammans mellan 1994 och 1997. I en intervju i Vanity Fair 2012 berättade Moss om sin relation med Depp: 

“Det finns ingen som verkligen har kunnat ta hand om mig. Johnny gjorde det ett tag. Jag trodde på det han sa. Om jag sa ‘Vad ska jag göra?’ så berättade han det för mig. Och det var det som jag saknade när jag lämnade honom.”

Därför stämmer Johnny Depp Amber Heard

Bakgrunden till rättegången, som pågår i Virginia i USA sedan mitten av april, är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard skrev en krönika i The Washington Post 2018 där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. 

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den, och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Källa: Metro

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!