Nöje

Kate Winslets egna ord om sexscenen – ville inte göra henne till en omöjlig, övermänsklig fyrtioåring.

“Mare of Easttown” har hyllats enhälligt av kritikerna den senaste tiden och Kate Winslet har fått stående ovationer för sin rollprestation. Nu berättar hon om hur hon vägrat låta sig retuscheras.

Foto: HBO

Stjärnan, som gjort storfilmer som “Titanic” och “Revolutionary Road”, avslöjar nu att hon vägrat låta regissören klippa bort hennes kropp i en omtalad sexscen i “Mare of Easttown”, en ny tv-serie där Winslet har huvudrollen. I en intervju med New York Times förklarar hon hur hon ser på vikten av att låta en karaktär framstå som realistisk, även när det gäller utseendet.

Vägrat retuscheringar

Winslet har bland annat vägrat gå med på retuscheringar av hennes rynkor på en filmaffisch, och var mån om att regissören Craig Zobel inte skulle klippa bort hennes “putande mage” i en sexscen. Hon förklarar vikten vid att inte ha några filter och att karaktären inte ska vara “en omöjlig, övermänsklig fyrtioåring.”

I den nya tv-serien spelar Winslet en medelålders brottsutredare och farmor. En “fullt fungerande, bristfällig kvinna med en kropp och ansikte som rör sig på ett sätt som stämmer överens med hennes ålder och liv”, säger Winslet själv i intervjun. Hon tror att många kunnat knyta an till karaktären på grund av att hon är så mänsklig och att publiken är “svältfödd” i det avseendet.

Foto: HBO

Nästa bild

Foto: HBO

Nästa bild

Foto: HBO

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!