Nöje

Katrin Zytomierskas “pimps and hoes”-fest väcker starka reaktioner

I helgen arrangerade Katrin Zytomierska en födelsedagsfest som blivit hårt kritiserad för sitt tema “pimps and hoes”. Bland kändisarna som närvarade på festen syntes bland andra Ida Warg, Puma Swede och Daniel Paris och under kvällen delade gästerna flitigt med sig av filmer och bilder från 45-års festen. På bilderna syntes även Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas söner utklädda till prostituerade.

Foto: Instagram @katrinzytomierska/@bingorimer

Efter den hårda kritikstormen har nu många av gästerna valt att radera bilder från festen på sociala medier och Katrin och Bingo har gått ut och mött kritiken. Många av deras följare reagerade starkt på att deras barn, som är 9 och 12 år gamla, var utklädda till prostituerade. Bland annat publicerade Bingo Rimérs flickvän, Julia Franzén, ett klipp där hela familjen satt i en bil iklädda bland annat nätstrumpor, peruker, läppstift och höga stövlar. Flera gäster har kritiserats för sitt deltagande, bland annat influencern Ida Warg som bara en vecka tidigare deltagit på en välgörenhetsgala för att motverka trafficking.

Bingo och Katrin svarar på kritiken

Nu har Katrin Zytomierska och Bingo Rimér valt att svara på kritiken i ett gemensamt inlägg på Instagram som de båda publicerat. “Det känns märkligt att behöva förklara och ursäkta oss för gårdagens händelse men då det rör barnen ser vi inget annat val än att förklara för er som är upprörda. Det att vissa av er kopplar två små pojkar utklädda till flickor som något sexuellt får stå för er. Vi har inte haft som avsikt att göra det och med våra ögon sett har vi inte gjort det heller”, skrev de bland annat i inlägget.

Enligt föräldrarna var barnen bara med en kort stund i början av kvällen för att göra en överraskningsshow och togs sedan hem av en barnflicka. Katrin Zytomierska har efter händelsen begränsat sitt kommentarsfält enligt Aftonbladet. Bingo Rimér har även svarat tidningen under måndagen och bland annat kommenterat händelsen på följande vis. “Saker kan ju bli fel. Vi har fått mycket konstruktiv kritik och vi tar åt oss och ska bli bättre. Vi tar såklart avstånd från allt som har med pedofili, trafficking och prostitution att göra.”

Julia Franzén och Ida Warg kommenterar händelsen

Ett av de omtalade klippen lades ut av Julia Franzén där hon tillsammans med barnen berättade för kameran att de var utklädda till “horor.” Hon har nu också valt att be om ursäkt på sociala medier i ett inlägg där hon skriver att hon tagit del av den konstruktiva kritiken och lärt sig att agerandet var fel. “Vi tyckte det var roligt och modigt av killarna att vilja klä ut sig till tjejer och låna mina kläder och tänkte inte längre än så. Kampen mot pedofiler, sexualisering av barn och prostitution är otroligt viktig och jag lovar att jag ska fortsätta utbilda mig mer om det och lära mig av detta”, skriver hon på Instagram.

Även Ida Warg har kommenterat sitt medverkande på festen då hon hamnat i blåsväder, delvis på grund av den gala mot trafficking som hon medverkade på bara några dagar tidigare. “Jag vill verkligen förtydliga att jag inte under några omständigheter vill stödja eller normalisera trafficking utan tvärtom”, skriver hon.

Sandra Beijer – “Det är så idiotiskt att jag fnysskrattar rakt ut”

En annan person som riktat kritik mot festens tema är influencern och författaren Sandra Beijer. Även hon kommenterar Ida Wargs deltagande. “Hon var på en gala mot trafficking och helgen efter klär hon ut sig till hora. Det är så dumt att jag förstår att de inte tänker efter. […] Kanske lärde man sig på galan att dessa kvinnor hålls fångna in i trånga rum med bara lås på utsidan, att de oftast inte kan ett ord svenska och våldtas av sina hallickar mellan kunderna.”

Sandra kommenterar också det faktum att Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas barn var med på festen, något som även många i hennes kommentarsfält reagerat starkt på. “De är utklädda till prostituerade i högklackade skor och nätstrumpor. Låt mig skriva detta igen, så att ni tar in det: Bingo och Katrins barn är utklädda till prostituerade. Det finns inget lustigt med detta. Trots att kommentarsfältet fylls med offentliga människor som tycker detta är hilarious är det inte det. […] När du drar upp nätstrumporna på ditt barn, knyter dens högklackade skor och stryker läppstift över dens mun färdas du långt långt bort från det samtal du kanske en dag ska ha med ditt barn om hur kvinnor och barn används som handelsvaror, som slavar, över hela världen, i stan där du bor.”

Följarna rasar mot Pernilla Wahlgren

En annan som hamnat i blåsväder efter festen – trots att hon inte medverkade – är Pernilla Wahlgren. På en av bilderna, där barnen syntes, som nu är raderad skrev hon, “Vilket jävla JÄRNGÄNG!!!!! Succé!!!!!”. Något som väckt starka reaktioner hos hennes följare.

Foto: Instagram @katrinzytomierska

Nästa bild

Foto: Instagram @bingorimer

Nästa bild

Foto: Instagram @juliafranzen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!