Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Katy Perry: “Jag älskar svenskar och deras temperament!”

I en intervju i Nyhetsmorgon avslöjade Katy Perry vad hon älskar med Sverige och varför hon har så starka band till landet Falukorv (och hon får gärna komma hit oftare). 

Katy-peerry-Sverige-SwedenFoto: REX

Katy Perry har under våren varit på en pressturné för att göra reklam för sitt nya album Witness, då passade hon på att ta ett stopp i Stockholm. Där träffade hon Nyhetsmorgons Jenny Alversjö och pratade om Sverige, Max Martin och varför hon gillar svenskar.

– Jag är i Stockholm, det är väldigt vackert och alla är så snälla mot mig, säger hon till TV4.

I intervjun börjar hon prata om det nästan tio år långa samarbetet hon har haft med den svenska producenten Max Martin och varför hon gillar att jobba med honom så mycket.

– En av mina största producenter och mentorer är Max Martin, säger Katy Perry och fortsätter, vi har alltid tagit fram det bästa hos varann, vi är inte rädda för varandra.

Hon berättar att andra producenter är ibland blyga inför henne och säger inte vad de tycker, men inte Max Martin.

– Max säger alltid vad han tycker, det är väldigt värdefullt.

När Jenny Alversjö frågar om det är det typiskt svenska sättet eller Max Martins sätt svarar hon:

– Jag älskar svenskar överlag, de har ett underbart temperament. De är artiga men bestämda och de respekterar gränser. De verkar ha huvudet på skaft.

Vi kan bara säga – vi älskar dig med Katy Perry och du är välkommen tillbaka!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!