Nöje

Kelly Gale om känslorna kring Joel Kinnamans frieri: “Blev lite förbannad”

Ett och ett halvt år efter Kelly Gale och Joel Kinnamans förlovning berättar modellen att hon i själva verket inte kände sig redo för giftermål när frieriet ägde rum: “Jag googlade på ‘ledsen efter förlovning'”, säger hon till Vogue Scandinavia.

Foto: Instagram @kellygale

I januari 2021 friade skådespelaren Joel Kinnaman till sin flickvän, modellen Kelly Gale. Utåt sett verkade det vara den perfekta förlovningen: Kinnaman friade på en solig bergstopp och efteråt publicerade både han och Gale bilder från stunden på Instagram.

“Det vackraste ögonblicket”, skrev Kelly, följt av flera hjärtemojis.

“Hon sa nej. Skojar bara…”, skrev Joel.

Men det romantiska frieriet var i själva verket inte så okomplicerat som det verkade. För Vogue Scandinavia berättar Gale att hon inte ville förlova sig och att hon i blev “lite förbannad” när Kinnaman friade – men att hon kände sig tvungen att säga ja:

“Det skulle ha blivit så obekvämt om jag hade sagt nej”, förklarar hon för magasinet.

Anledningen till Gales upprörda känslor var att modellen endast tre veckor tidigare hade gjort det klart för Kinnaman att hon inte var redo för giftermål – hon hade till och med gått så långt att hon sagt till familj och vänner att inte uppmuntra pojkvännen att fria till henne om han bad dem om deras välsignelse eller om hjälp med att välja en förlovningsring.

Efter förlovningen var stämningen där hemma “konstig”, enligt paret. Gale medger att hon kände sig förvirrad:

“Jag googlade på ‘ledsen efter förlovning'”, säger hon.

Gale slutade bära förlovningsringen. Istället började hon och Kinnaman träffa en coach för att jobba på problemen i förhållandet. Mötena, som Joel beskriver som “brutala och smärtsamma”, ägde rum en till två gånger i veckan under ungefär en månads tid.

Men slutet gott, allting gott: mötena med coachen gav resultat och idag har Kelly åter börjat bära förlovningsringen.

“Nu vill jag gifta mig”, berättar hon lyckligt för magasinet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!