Nöje

Kelly Osbourne kallar prins Harry “gnällig” i podcast

Kelly Osbourne är knappast ett av prins Harrys största fans, något som framgick tydligt när hon nyligen medverkade i podcasten I’ve Had It.

Foto: Shutterstock/Instagram @kellyosbourne

Häromveckan gästade Kelly Osbourne, dotter till Sharon och Ozzy Osbourne, podcasten I’ve Had It som drivs av Jennifer Welch och Angie Sullivan. Hon delade då med sig av sin åsikt om prins Harry – en person som hon uppenbarligen inte har höga tankar om.

“Allas liv är jobbiga”

Det var när ämnet kungligheter kom på tal som en av poddens värdar berättade att hon aldrig skulle ha agerat som kung Charles gjorde på sin kröning i maj – han placerade nämligen inte prins Harry på första åskådarraden utan längre bak, där han delvis skymdes av den plym som prydde prinsessan Annes huvudbonad.

Osbourne hade dock ingen sympati för den utvandrade prinsen:

“Han är en gnällande, klagande, ‘Stackars mig, jag är den enda som någonsin haft psykiska problem, mitt liv var så jobbigt”, sa hon och fortsatte:

“Allas jävla liv är jobbiga. Du var prins av ett jävla land, som klädde ut sig till en nazist, och nu vill du återvända som påven.”

Prins Harry har vid ett flertal tillfällen kritiserat det brittiska kungahuset sedan han lämnade landet 2020. Förra året släpptes Netflix-dokumentären Harry & Meghan som delvis handlar om de utmaningar och kontroverser som ledde till att han och hans fru Meghan lämnade kungafamiljen, och i januari i år släppte prinsen sina memoarer där han bland annat hävdar att prins William attackerade honom fysiskt vid ett tillfälle, samt att kung Charles prioriterade sina egna behov framför sina söners.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!