Nöje

Kendall Jenner dejtar Bad Bunny – gick på dubbeldejt med Hailey och Justin Bieber

Efter jojorelationen med Devin Booker verkar det nu som om Kendall Jenner har gått vidare på riktigt. Flera medier rapporterar att modellen har börjat dejta världsstjärnan Benito Antonio Martínez Ocasio, även känd som Bad Bunny.

Foto: Instagram @kendalljenner/@badbunnypr

Förra veckan berättade Deux Moi – ett Instagramkonto som fokuserar på kändisskvaller – om att Kendall Jenner och Bad Bunny hade synts kyssas på en klubb i Los Angeles. Nu bekräftar en källa att modellen och världsartisten har “spenderat tid” tillsammans sedan han flyttade till LA.

Träffades genom gemensamma vänner

Bad Bunny, vars riktiga namn är Benito Antonio Martínez Ocasio, är en rappare och sångare från Puerto Rico som är känd för att ha ha gjort reggaeton och trap-musik mer mainstream. Hans musik blandar dock flera olika genrer som rock, punk och soul.

Ryktena om en romans med The Kardashians-stjärnan nådde en ny nivå när de två sågs lämna en restaurang i Beverly Hills i helgen – dock från olika utgångar – efter det som verkade ha varit en dubbeldejt med Hailey och Justin Bieber, enligt TMZ.

En källa berättar för People att Jenner och Bad Bunny just nu “spenderar tid tillsammans” då artisten nyligen flyttade till Los Angeles och har köpt ett hus där.

Enligt personen ska de två ha träffats genom gemensamma vänner.

“Hon gillar honom och har kul”, säger källan. “Han är annorlunda från de killar som hon har dejtat tidigare. Han är väldigt charmig.”

Foto: Instagram @kendalljenner/@badbunnypr

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!