Nöje

Kendall Jenner och Devin Booker har återförenats

Kendall Jenner och Devin Booker har hittat tillbaka till varandra efter att ha gjort slut tidigare i sommar. “De har återförenats”, bekräftar en källa som uppges stå Kendall nära.

Foto: Instagram @kendalljenner

I slutet av juni rapporterade E! News att Kendall Jenner och hennes pojkvän, NBA-stjärnan Devin Booker, hade gjort slut efter två år tillsammans. Enligt en källa var det efter Kourtney Kardashians bröllop i Italien som paret kände att de “inte var i synk och insåg att de hade väldigt olika livsstilar”.

Samtidigt menade källan att uppbrottet eventuellt inte var slutgiltigt:

“De har varit i kontakt sedan dess och bryr sig om varandra. De hoppas båda två att de kan få det att fungera, men för tillfället är de inte tillsammans.”

“Har återförenats”

Nu verkar det som om paret har lyckats hitta en väg framåt. Under helgen hintade modellen om att hon och Booker är tillsammans igen, detta genom att posta bilder på honom i sin story på Instagram.

“Hon och Devin är har återförenats helt och hållet”, bekräftar en källa för E! News. “De löste sina problem och bestämde sig för att de ville gå vidare tillsammans.”

Källan tillägger att det hela går bra än så länge:

“De har spenderat väldigt mycket tid tillsammans på senare tid och Devin var hennes dejt på hennes kompis Laurens bröllop i Napa i helgen.”

Foto: Instagram @kendalljenner

Källa: The Sun

Foto: Instagram @kendalljenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!