Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kensington Hotel i London serverar afternoon tea med tema Skönheten och odjuret

Känns premiären av Skönheten och odjuret alldeles för långt bort? Då borde du åka till London och besöka the Town House på Kensington Hotel. Där kan du nämligen njuta av en härlig afternoon tea med tema Skönheten och odjuret. 

 

 

Deras traditionella meny har bytts ut och fått en Skönheten och odjuret-touch med mat och sötsaker inspirerad av karaktärerna och scenerna från filmen. Du kan bland annat njuta av Maries söta brioche baguetter från den lokala bagaren i Belles lilla småstad och “Try the Grey Stuff”, vit chokladmousse som är en referens till när Lumiere rekomenderar Belle att “try the grey stuff”.

Bordet är uppdukat med Lumiere, Mrs Potts och Chip och tänk att bli serverad te av Mrs Potts? Hotellet har fyndigt nog döpt denna Afternoon tea till “Tale as Old as Time”. Nu återstår bara frågan – när åker vi?

1486390567-syn-xxx-1486387730-afternoonteamenu

Filmen med Emma Watson och Dan Stevens i huvudrollerna har premiär den 17 mars och här kan du se den sista och längsta trailern. Vi längtar ihjäl oss!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!