Nöje

Kenza fick kritik för instagraminlägg – nu har hon tagit bort det

I ett nu borttaget inlägg på sociala medier delade Kenza med sig av sina tankar kring att posera på bild. Hon fick dock kritik av en följare för hur hon uttryckt sig i inlägget och valde då att ta bort det.

Foto: Instagram @kenzas

Influencern Kenza Zouiten Subosic har tillsammans med maken Aleks och de två sönerna rest till Maldiverna för lite sol och ledighet. Paret har checkat in på den lyxiga resorten Kuda Villingili där de bor i en villa på 120 kvadratmeter, med butler-service, vinkyl, privat altan och aromaterapeutisk dusch.

Tankar om att posera på bild

När Kenza under semestern valde att dela med sig av sina tankar kring att posera på bild visade det sig att hennes sätt att uttrycka sig kunde missförstås. En följare var snabb med att kommentera och Kenza valde kort därefter att ta bort inlägget. På sin story hade hon delat med sig av en bild där hon poserade medvetet och justerade bikinitrosorna för att få en “bättre” bild, och en där hon poserade mer avslappnat. Syftet var att påminna följarna om att det som syns i sociala medier oftast är bilder och vinklar som är mer smickrande.

Ville bara uppmana andra att inte jämföra sig

I inlägget skrev hon: “Bara en liten påminnelse om vilken skillnad det kan göra att ändra pose eller dra upp sina bikinitrosor. Det är inget fel med att vilja se bra ut på sina bilder, det vill jag också (men som ni vet så gillar jag också att visa er verkligheten ibland, bra eller dålig.) Så försök att inte jämföra er med människor ni ser på Instagram för jag kan garantera er att de flesta av oss väljer de bilder eller vinklar som är mest smickrande.”

Foto: Instagram @kenzas

Fokuset var inte menat att ligga på olika kroppar

Kort därpå togs inlägget bort. Istället la Kenza upp en screenshot där en följare kommenterat inlägget. Följaren menade att Kenzas sätt att uttrycka sig antydde att bara vissa slags kroppar är fina. Kenza svarade snabbt att fokuset inte alls var menat att ligga på att jämföra olika kroppar. “Jag försökte bara visa att alla på Instagram (inklusive mig själv) publicerar de mest smickrande bilderna med smickrande vinklar/poser osv”, förklarar hon i det nya inlägget.

Foto: Instagram @kenzas

Foto: Instagram @kenzas

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!